-
(16)
>
(16) Ruud Teggelaar
zo, 18 november 2018
email

Beste Albert,


De linken (bij Forum Romanum en de Palatijn) waar je naar verwijst zijn van de heer Wiebe Koopmans. Hij heeft de site van het internet gehaald. Ik vond dat jammer. Ik heb hem gevraagd of ik zijn site in de mijne kon opnemen zodat zijn informatie toegankelijk blijft. Hij was zo vriendelijk om mij toestemming te geven. De linken naar Rome na de val van het Romeinse zaten nog in de planning, maar het is er niet van gekomen. Wil je toch het ‘moderne’ Rome bekijken, kijk dan op dag 1 en dag 4 t/m 6. Zoals ik je al mailde blijft de site van Wiebe Koopmans op internet staan. Mocht je nog in de Sint-Pieter komen kijk dan even hier: https://www.teggelaar.com/rome-dag-4-vervolg-9/#44  Een verhaal van Bernini dat niet zo bekend is. Als je het niet weet loop je er zo aan voorbij.


Veel plezier in Rome(15) Albert Claas
do, 15 november 2018
email

Beste Heer Teggelaar,
Ik ben bij wat opzoekingen als voorbereiding op een reis naar Rome, toevallig op uw fantastische site terecht gekomen.
Bij mijn weten kent uw site zijn weerga niet.
Van harte gefeliciteerd met uw werk en veel dank voor de uitgebreide, gedetailleerde en wetenschappelijke informatie.
De vele links voor het antieke Rome werken uitstekend.
De links voor het moderne Rome blijken ( op enkele uitzonderingen na) niet te werken.
Misschien is dit geen gebrek, maar een taak die nog niet beëindigd is in dit huzaren werk?
Albert Claas

(14) Helena Perez
vr, 21 september 2018
email

In Pisa als donderslag bij heldere hemel geraakt door het werk van Andrea del Sarto. Gelukkig kon in zelf het mooie boek van Vasari erop naslaan. Zoekend op internet kwam ik op uw fantastische site, erg mooi , de vergelijkingen met Leonardo en Dürer. Kan niet wachten om naar Florence te gaan met uw gids in de hand! Dank voor de inspiratie!

(13) Janice Blake
do, 17 mei 2018
url  email

Just returned from 3 weeks in Italy and trying to recall in detail some of what we saw. Happened upon your web site when searching for information about L'elise San Luigi Francesci. Such wonderful detail and information. Cannot thank you enough!!

(12) Ton Batstra
za, 7 april 2018
email

Beste collega,

Na heel veel reizen met vijf gym, naar Florence, Rome, Napels en Volterra te hebben begeleid, ben ik al een jaar bezig mijn herinneringen en ervaringen op te schrijven. Na mijn pensionering, vond ik het zo vreemd dat veel kennis verloren gaat. Ik wil het doorgeven aan collega's, leerlingen en ouders. Je hebt een prachtig site gemaakt die ik met veel respect bekijk.

Hartelijk groet,
Ton Batstra,


(11) José Ronhaar-Westerhof
zo, 8 oktober 2017
url  email

Beste heer Teggelaar,

Wat een informatie, wat een fantastische site. En wat een werk. Met liefde gemaakt, ongetwijfeld. Bij het zoeken naar info bij de door mij gemaakte foto's in Florence kwam ik op uw site terecht.
Hartelijk dank voor al deze informatie.
(10) Frank Hermans
wo, 4 oktober 2017
url  email

Beste heer Teggelaar,

Mijn beroep is socioloog, maar kunstgeschiedenis en vooral de vroege renaissance spreekt me zeer aan. Ik heb veel met mijn kinderen in Italië gereisd, maar zo'n prachtig overzicht , de erg goede uitleg over details, de vergelijkingen met verwant werk en de routes ben ik nog niet tegengekomen. Ik zal ook mijn zoon, classicus in de VS hierover inlichten. Fantastisch. Hieronymus van Ghirlandaio gebruik ik als symbool voor mijn HOVO cursus Wetenschap en vooruitgang in Nijmegen en Tilburg.

(9) Sylvia Schoonenberg
di, 28 maart 2017
email

Wat ben ik blij dat ik uw site heb gevonden. Als geïnteresseerde Rome bezoekster zal ik bij mijn volgende bezoek zeker ook uw wandelingen volgen, ik verheug me erop. Heel veel dank.

(8) Theo Nachtegaal
di, 2 juni 2015
email

Beste Ruud,

Begin mei voor het eerst in Florence geweest met een Dante-reis.
Een geweldige kennismaking. Vooral het klooster San Marco heeft een diepe indruk gemaakt.
Bij het zoeken naar meer informatie kwam ik op deze geweldige website terecht.
Heel erg mooi gedaan. Erg informatief.
Dank je.

groeten,

Theo Nachtegaal


(7) Raphaelle-Anne Kok-Merlino
ma, 23 maart 2015
email

Dag meneer Teggelaar!
Bij het lezen van een van de werkstukken van de eerstejaars archeologie aan de UvA zag ik als bronvermelding voor een mooie reconstructie van de Concordia deze website staan. Bij de naam Teggelaar ging meteen een belletje rinkelen: het is immers mede aan u te danken dat ik uiteindelijk in de archeologie ben terecht gekomen. Ik herinner me uw lessen en de Rome-reis met heel veel plezier (Geert Groote College 1992-1998). Ook deze site getuigt van het grote enthousiasme voor uw vak dat u bovendien zeer goed kunt overbrengen! Ik hoop nog eens tot ziens, misschien wel in Italie? De afgelopen jaren heb ik de opgravingscampagnes van de Porticus Aemilia (Testaccio) geleid voor het Nederlands Instituut in Rome en ik ben er regelmatig te vinden. Hartelijke groeten, Raphaelle-Anne Kok

>

 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
6 + 1=